Slim Diet II – Tidak Perlu Berlapar Untuk Cantik Dengan SD2

slim diet 2 atau alpha lipid II diet

PERLUKAH ANDA BERLAPAR HANYA UNTUK DIET?

Slim Diet II secara semulajadi membantu badan anda dalam proses pembakaran lemak dan bukannya glukosa atau tisu otot. Pembakaran lemak menghasilkan keton dalam badan yang digunakan sebagai tenaga dan boleh diukur (dipanggil ketosis). Sebelum ke topik utama mengenai Slim Diet II, pastikan anda membaca artikel kami yang terdahulu berkaitan dengan Alpha Lipid SDII – Cara Pengambilan Terbaik Slim Diet II. Banyak yang kami kongsikan di situ mengenai tips pemakanan sihat dan cara terbaik mengamalkan SD2.

Slim Diet SD2 menggabungkan minuman suplemen protein yang lazat, dengan pelan pengurusan makanan yang mudah untuk mengurangkan pengambilan karbohidrat, senaman yang boleh dicapai serta alat-alat berguna dan pendidikan. Suatu pakej yang lengkap yang dicipta untuk membantu anda menurunkan berat badan. Tonton video bagaimana hendak bermula dengan program diet SDII untuk maklumat lanjut.

Tiba masanya untuk melupakan diet lama anda dan menyertai beribu-ribu orang lain yang sedang menikmati penurunan berat badan yang sihat dengan Slim Diet.

APA ITU SLIM DIET SD2

Slim Diet SD2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn).

Alpha Lipid SD II

Tempahan: 017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272

Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Slim Diet II adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

SLIM DIET II – PROGRAM PERLANGSINGAN UNTUK SEMUA

10 Tips Meningkatkan Kadar Metabolisme Badan

Sebenarnya untuk kekal cantik, ramping, sihat dan kurus bukan sahaja masalah kaum wanita. Ianya tidak mengira jantina dan juga sesuai untuk kaum lelaki. Sekiranya anda masih tercari-cari program dan produk perlangsingan badan yang sesuai untuk anda, maka pihak kami syorkan anda mencuba Alpha Lipid SDII.

AGEN SD2 KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA – HUBUNGI SEKARANG

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk Alpha Lipid Slim Diet SD2, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami yang juga merupakan agen berdaftar bagi produk tersebut, anda boleh menghubungi kami di bawah dan dapatkan harga promosi

017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272

Leave a Reply

%d bloggers like this: