Peluang Perniagaan Alpha Lipid SD2 Bersama Slim Diet Net

peluang perniagaan alpha lipid sd2

[divider]Peluang Perniagaan Alpha Lipid SD2 Bersama Slim Diet Net[divider]

Ramai yang mencari peluang untuk memulakan perniagaan, peluang mendapat pendapatan tambahan serta peluang perniagaan secara sambilan. Perniagaan secara online seperti program menjana pendapatan bersama Alpha Lipid SD2 merupakan satu peluang terbaik untuk anda yang wajar dimanfaatkan sebaik mungkin.

Sekiranya anda seorang pengguna Alpha Lipid SD2 atau individu yang masih mencari tapak untuk memulakan perniagaan internet, maka pihak kami mengalukan anda untuk turut sama menyertai program menjana pendapatan bersama Alpha Lipid SD2 bersama kami sebagai salah seorang wakil pengedar atau penjual.

Jika anda seorang pengguna dan sudah merasai keberkesanan produk SD2, apakata anda hebahkan kebaikan dan keberkesanan Alpha Lipid kepada kenalan rapat dan saudara anda. Melalui cara ini anda tidak langsung akan dapat menambahkan pendapatan, tidak hanya sebagai pengguna.

[divider]Modal Memulakan Perniagaan Alpha Lipid SD2[divider]

Terus terang saya katakan bahawa modal untuk memulakan perniagaan Alpha Lipid SD2 adalah amat minima, iaitu serendah RM60 untuk keahlian anda. Dengan RM60 anda sudah boleh mula menjual dan mempromosikan produk ini kepada rakan atau kenalan anda sama ada secara online atau offline.

Jika anda berminat untuk menyertai kami, usah berlengah sila hubungi kami segera.

[button link=”http://www.slimdietnet.com/hubungi/” variation=”red” size=”large”]HUBUNGI KAMI SEGERA[/button]

Kelebihan Menyertai Team Slim Diet Net

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari team Slim Diet Net dan bergerak secara online bersama kami, maka anda perlu menyertai pihak kami. Ini kerana dengan menyertai team kami, anda akan mendapat kelebihan berikut yang mungkin tidak ditawarkan oleh rakan niaga yang lain.

Apa yang pihak kami tawarkan dibawah merupakan inisiatif yang di ambil oleh pihak kami sendiri, yang mana kami fikirkan perlu untuk pihak kami tawarkan.

Antara kelebihan menjadi rakan niaga Slim Diet Net, ialah;
 • Pihak kami akan menyediakan laman web (website sebegini) khas untuk kegunaan anda dengan bayaran serendah RM500. Anda mempunyai pilihan untuk memilih nama domain sendiri manakala hosting untuk kesemua kandungan laman web anda akan ditanggung oleh pihak kami selama setahun.
 • Pilihan di tangan anda, ini kerana harga laman web lengkap di luar sana berharga lebih dari RM1800 – RM2700, bandingkan dengan harga kami RM500.
 • Laman web khas lengkap kandungan (20 Muka/Pages) yang hanya memerlukan anda melakukan tugas promosi dan menjual sahaja. Anda tidak perlu bersusah payah untuk menyediakan kandungan, ini kerana pihak kami akan melakukan segala tugas tersebut.
 • Contoh laman web – berikut merupakan contoh laman web yang telah kami siap untuk pelanggan dan rakan niaga Team Slim Diet Net.
  • http://www.sd2diet.com/
  • http://www.sd2info.com/
  • http://www.slimdietlife.com/
  • http://www.alphalipiddiet.com/
  • http://www.sd2life.com/
 • Bantuan selengara teknikal untuk laman web dan membimbing anda menyelenggara laman web anda sendiri.
 • Bimbingan dan pantauan dari kami sebagai rakan niaga anda dan membantu sama ada dari segi promosi dan lain-lain.
 • Bergerak secara bersama untuk memajukan perniagaan masing-masing.

[divider]Perlukah Anda Menyertai Kami Dalam Perniagaan Alpha Lipid SD2[divider]

Tepuk dada tanya pendapat. Anda perlu bergerak untuk merubah masa depan anda.

Jadikan ianya sebagai sumber PENDAPATAN anda juga ! Apakah GANJARAN dan FAEDAH menjadi Pengedar. Jika anda salah seorang pencari pendapatan tambahan…anda berada di laman yang betul sekarang..ayuh mulakan langkah pertama anda sebagai salah seorang yang berjaya dengan produk Alpha Lipid SD2.

Anda sendiri telah saksikan bagaimana Alpha Lipid yang tidak dikenali 3 tahun lepas kini telah mendapat permintaan ramai. Dulu kami bermula tanpa testimoni, tanpa bukti kejayaan, kini semuanya telah ada. Permulaan produk SDII ini juga sebijik sama ketika bermulanya Alpha Lipid satu ketika dulu. Bermulanya January 2010, SDII mula dipasarkan secara agresif, ambil peluang ini, anda adalah pioneer! Jutawan adalah MILIK ANDA!!

Langsing Sambil Berbisnes.. Jana Pendapatan 5-6angka sebulan dengan slimdiet II. Plan Pemasaran Terbaik Di dunia.

[divider]Sila Hubungi Kami Pihak Slim Diet Net untuk Maklumat Lanjut[divider]

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai Alpha Lipid Slim Diet SD2 atau menjana pendapatan dengan produk perlangsingan terbaik ini, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi kami.

[box_info]Anda boleh dapatkan maklumat lanjut serta informasi terkini mengenai produk Slim Diet II dan juga produk Alpha Lipid Slim Diet SD2 dengan menghubungi kami. Kami dari Slim Diet Net akan cuba untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna melalui khidmat nasihat dan juga memberi panduan perlangsingan melalui diet yang baik.[/box_info]
[box_success]Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai Tips Diet, Informasi Kesihatan, Pemakanan sihat dan juga informasi terkini mengenai produk perlangsingan badan terkini, sila hubungi kami pihak Slim Diet Net di talian: 019 – 566 8484. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.[/box_success]

Leave a Reply

%d bloggers like this: