Kesan Sampingan Pengambilan Aura White Beauty

aurawhite2

Kesan Sampigan Penggunaan Aura White Beauty

Sebagai wakil pengedar dan penjual Aura White Beauty saya kerap-kali menerima pertanyaan tentang kesan sampingan penggunaan produk Aura White. Terutamanya dari bakal pengguna dan pengguna baru. Jadi dalam entri ringkas ini saya ingin kongsikan sedikit antara kesan sampingan pengambilan Aura White Beauty yang dialami sendiri oleh saya sebagai pengguna. Sedikit testimoni peribadi :)

Untuk pengetahuan anda, setakat ini kami tidak lagi pernah menerima rungutan dan complain daripada para pengguna Aura White Beauty bahawa mereka mengalami implikasi yang tidak sihat selepas penggunaan produk tersebut. Implikasi tidak sihat di sini saya maksudkan kesan dari sudut  kesihatan pengguna.

Anda jangan salah faham! Saya juga pengguna Aura White dan saya faham bagaimana produk sebegini bertindak setelah mengamalkannya sendiri. Ini kerana pada mulanya, saya juga merasa ragu-ragu untuk menggunakan produk ini. Mungkin konsep cuba dahulu baru jual sudah sebati dengan saya.

Kesan Sampingan Aura White Beauty

Biar saya jelaskan di sini, adakah benar implikasi tersebut adalah kesan sampingan/ side effect, ataupun bukan. Jika anda belum tahu apa itu Aura White Beauty, boleh rujuk artikel berikut:

[+] Aura White Beauty Collagen

Untuk pengetahuan anda, jika anda mengalami sebarang tanda-tanda yang tidak sihat setelah pengambilan produk ini, ianya bukan kesan sampingan tetapi adalah tindak balas yang berlaku terhadap badan anda setelah mengamalkan sesuatu produk.

Ingat!!! setiap produk mempunyai kesan jangka pendek yang tersendiri, jadi sekiranya wujud “kesan”, “tanda-tanda” atau side effect semasa dalam proses anda mengamalkan produk Aura White, maka itu adalah proses normal.

Mengikut ilmu perubatan Cina. Apa yang berlaku adalah proses pemulihan dan rawatan terhadap organ-organ dalam badan dan proses pembaikan dari dalam badan anda telah bermula.

Tambahan pula, dengan ramuan berkualiti premium serta amalan teknologi penghasilan yang baik digarap bersama bahan tambahan semulajadi seperti lemon, strawberi dan kolagen semulajadi. Adalah mustahil produk ini akan mendatangkan kesan buruk ke atas kesihatan anda, selagi anda mengikut panduan pemakanan yang telah ditetapkan.

Kesan Sampingan Jangka Pendek (Testimoni Sendiri)

Sebagai pengguna produk ini, berikut antara kesan sampingan jangka pendek yang saya alami sendiri;

1 – Jerawat – masalah jerawat wujud dalam masa seminggu saya mengamalkan produk ini. Selepas itu ia semakin baik. Perhatian: tiap individu mungkin akan mengalami kesan yang berlainan.

2 – Wajah – menampakan perbezaan ketara dari sebelum saya menggunakan produk ini.

3 – Masalah tumit merekah semakin berkurangan dan baik.

4 – Tiada kesan sampingan lain yang dialami selain dari perkara yang saya sebutkan di atas. Sekali lagi, apa yang kita akan alami mungkin berbeza.

Namun, keadaan tindak balas ini tidak lama. Biasanya tindak balas penyelarasan akan berlaku dalam tempoh 1 ke 6 hari selepas pengambilan produk dan akan hilang dalam tempoh seminggu. Ya, kini saya tidak lagi mengalami masalah tersebut.

Jangka masa tindak balas berbeza antara individu. Selepas sistem badan anda telah dipulihkan, pengambilan berterusan pastinya akan menampakkan kesan yang lebih cepat.

Ini bermaksud anda mungkin dapat melihat perubahannya dalam masa hanya sebulan atau dua bulan sahaja, berbanding jika anda tidak mengamalkan Aura White Beauty. Pihak kami juga akan kongsikan testimoni pelanggan kami dari masa ke semasa. Nantikan testimoni berikut.

Dapatkan Aura White Beauty Dari SlimDietnet.com

Beli Produk Aura White Beauty Murah? Harga Produk Aura White Beauty Murah? Bagaimana Hendak Membeli Produk Produk Aura White Beauty Murah? Jika itu soalan atau pencarian anda, maka mahu saya ingatkan bahawa TIADA promosi harga atau diskaun bagi produk Aura White Beauty. Kecuali promosi yang dibenarkan oleh pihak syarikat.

Namun anda boleh dapatkan produk ini dari pihak kami dengan harga berikut bagi jualan di Semenanjung, Sabah dan Sarawak. Harga termasuk dengan kos pos.

Kini anda boleh mendapatkan produk Aura White 900000mg dengan harga RM150 bagi setiap Jar (Semenanjung) dan RM155 bagi setiap Jar bagi (Sabah dan Sarawak). Hubungi/SMS 013 5995646 untuk mendapatkan produk ini.

Leave a Reply

%d bloggers like this: