K-29 Energy Drink – Minuman Penambah Tenaga Badan K29 Power Drink

K-29 Energy Drink SlimDietNet

K-29 Energy Drink New Image

K-29 Energy Drink atau K29 Power Drink merupakan minuman yang dapat menambahkan kekuatan tenaga badan dan ianya merupakan “meal replacement” bertenaga yang bagus untuk kesihatan tubuh badan.

Minuman K-29 Energy Drink dicipta berasaskan Krebs Cycle yang mana ia membantu tubuh badan menghasilkan tenaga dari makanan. Formulasi K-29 Energy Drink membantu menghasilkan keseimbangan vitamin, mineral, trace elements dan acid amino yang diperlukan untuk memaksimakan tenaga.

Deskripsi Produk K-29 Energy Drink

Power Drink atau Energy Drink – Energy Plus Replacement

Campuran lengkap protein soya, susu tepung, fiber, vitamin dan mineral menghasilkan 9 acid amino asas, 11 vitamin, 13 mineral. Dicipta secara khas untuk memberikan pelbagai nutrien yang diperlukan oleh badan untuk membantu proses menghasilkan tenaga melalui Kerbs Cycle. K-29 Energy Drink juga dapat membantu meningkat tahap tenaga dan kadar metabolisme badan. Melalui proses ini ia dapat membantu meningkatkan kecerdasan fizikal individu yang mengamalkannya.

K-29 Energy Drink dicipta untuk memberi semua vitamin penting, mineral, dan asid amino dalam keseimbangan sempurna dan kuantiti untuk memberi badan anda tenaga tambahan yang anda perlukan seharian.

Mengapa Anda Memerlukan K29 Energy Drink

Hanya seperti enjin kereta anda menukarkan bahan api kepada tenaga, begitu juga K-29 di dalam badan anda. Seperti mana enjin badan anda juga tiada bezanya. Pemakanan yang tidak sihat akan membawa kepada tenaga yang teruk hasil daripada makanan yang anda makan. Seperti kereta, anda boleh juga ‘kehabisan gas’ sebelum anda sempat melakukan perjalanan jauh.

K-29 Energy Drink mencegah dengan memberi anda tenaga tambahan yang anda perlukan untuk anda menghabiskan harian anda dengan kecergasan dan semangat! Semua kitaran biokimia badan mesti ‘meningkat naik’ dengan tujuan dapat menggunakan tenaga maksima daripada makanan anda. K-29 memberi peningkatan terus pemakanan seimbang seumur hidup.

K-29 Energy Drink adalah sesuai untuk semua orang daripada anak-anak muda, terus pada orang yang bersukan, orang tua, mengandung, dan ibu menyusu khususnya orang yang aktif. Dengan kata lain K29 Energy Drink sesuai kepada semua individu yang aktif.

DAPATKAN K-29 ENERGY DRINK PLUS DARI KAMI – HUBUNGI SEKARANG

Pihak Slim Diet Net merupakan antara pengedar produk Alpha Lipid SD2 atau Slim Diet yang bergerak aktif dalam memberi panduan kepada wanita yang memerlukan khidmat penurunan berat badan secara sihat. Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan tempahan sila hubungi kami di bawah:

013 5995 646 (SMS/WHATSAPP)
011 3350 9271 (SMS/CALL)
Suziela – Agen Sah

One Response

  1. liza

Leave a Reply

%d bloggers like this: