Tips. Diet Sihat. Produk dan Pemakanan

 


Inchloss Lotion – Adakah Selamat Menggunakan Losyen Slimming Felinna

1
Posted January 11, 2013 by SlimDiet in Felinna

Felinna Inchloss Lotion

Dalam artikel sebelum ini, pihak Slim Diet Net telah memberi sedikit penerangan mengenai Felinna Inchloss Lotion. Dalam artikel tersebut pihak kami banyak menyentuh tentang informasi berkaitan produk Felinna Beauty Inchloss Lotion, harga dan maklumat terkini Inchloss Lotion. Kami merasakan artikel tersebut merupakan review lengkap bagi produk Felinna Inchloss lotion.

Jika anda belum membaca artikel tersebut, pastikan anda berbuat demikian, ini kerana kami telah selitkan pelbagai maklumat mengenai Inchloss Lotion dalam artikel tersebut.

Namun sekiranya anda masih ragu-ragu mengenai kelulusan produk ini dan kesan sampingan produk memakai losyen ini, maka artikel ringkas ini sesuai untuk anda.

Siapa Yang Boleh Menggunakan Produk Ini

Untuk pengetahuan produk ini di formulasikan dari bahan semulajadi yang selamat untuk semua. Kandungannya datang dari bahan semulajadi alami yang tidak mendatangkan mudarat dan tidak mempunyai kesan sampingan kepada pengguna.

Hasil dari formulasi bahan semulajadi ini, produk Inchloss lotion boleh digunakan oleh untuk ibu menyusu atau mereka yang mengidap gastrik.

Wanita hamil juga boleh menggunakannya dengan syarat jangan disapu pada bahagian perut dan belakang pinggang. Ini merupakan antara keistemewaan Inchloss Lotion Felinna. Tidak terhad penggunaannya, boleh dipakai oleh sesiapa sahaja.

Sekiranya anda ada mengambil sebarang produk program diet atau dalam proses rawatan diet boleh juga gunakan Inchloss Lotion Felinna kerana ia juga mampu menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak. Ini tips kami, sekiranya anda mengamalkan diet Alpha Lipid SD2, maka anda boleh juga menggunakan Inchloss lotion untuk mempercepatkan lagi pembakaran lemak anda.

Selain menghilangkan lemak-lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki dan merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

Boleh disapu pada pipi dan dagu dengan sapuan nipis untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut. Tidak digalakkan disapu dibahagian muka dan mata atau dibahagian berkulit sensitif.

Selamatkah Felinna Inchloss Lotion

Untuk pengetahuan pengguna, pembeli dan bakal pembeli, kesemua produk keluaran Felinna mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM). Oleh itu tidak timbul masalah selamat atau tidak di sini, selagi anda mengikut cara-cara penggunaan yang betul.

Untuk pengetahuan, produk Inchloss Lotion mendapat kelulusan KKM dengan No Kelulusan berikut NOT121006160K. Untuk lebih maklumat mengenai tahap kelulusan ini anda boleh menyemak dengan pihak KKM sendiri.

Selain dari itu, produk Inchloss Lotion juga telah disahkan HALAL oleh Jabatan Agama Islam dan maklumat ini boleh diperolehi di belakang botol produk Inchloss Lotion.

Kelulusan KKM Produk Felinna

Pihak kami berharap artikel ini dapat mengurangkan keraguan anda untuk membeli produk Felinna Inchloss lotion. Jika anda mempunyai sebarang persoalan mengenai produk ini silalah berhubung dengan pihak kami.

Jika anda berminat untuk mencuba produk Felinna Inchloss lotion silalah berhubung dengan pihak kami di talian 013-5995646. Kami melakukan penghantaran ke seluruh negeri, termasuk hari cuti minggu (sabtu). 

About the Author

SlimDiet


One Comment


 1.  

  Nice product – boleh beli ntuk bini…

Leave a Reply

 
Maklumat Menarik Tips Sihat Alpha Lipid SD2
 
 • Alpha Lipid SD2 Sachet
 • Harga Alpha Lipid SD2 2013
 • Panduan Diet Bergambar Alpha Lipid SDII
 • Alpha Lipid SD2 Tiruan
 • Kelebihan Program Diet SD2 - Selamat dan Berkesan
 • alpha lipid sd2 - diet selamat dan berkesan
 • alpha lipid sd2 - produk sd2 terbaik
 • Alpha Lipid SD 2 Featured
 

%d bloggers like this: