FibreMax – Serbuk Makanan Serat Semulajadi

Fibremax New Image

FIBREMAX SERBUK SERAT SEMULAJADI

FibreMax – berikut merupakan informasi produk FibreMax dari New Image. Pastikan anda mendapatkan maklumat secukupnya mengenai produk serat FibreMax terbaik ini.

Jangan lupa baca juga mengenai Alpha Lipid Slim Diet SD2 dan Alpha Lipid Lifeline

Serat atau Fiber adalah bahan berasaskan tumbuhan yang tidak mempunyai nilai kalori kerana ia tidak dicerna oleh usus kecil dan terus melalui ke dubur.

FibreMax adalah campuran ekstrak akar chicory, psyllium, serat soya, bran oat dan pektin. Diperbuat daripada campuran kedua-dua serat larut dan tidak larut, bahan-bahan tersebut berfungsi seperti berikut:

  • Menyokong glukosa darah yang sihat
  • Menyokong kesihatan usus serta penghadaman yang selesa
  • Menyokong pencernaan dan kekerapan pembuangan
  • Sokongan semulajadi dalam pengurusan selera normal

Ambil 1 – 4 senduk FibreMax (7.5 – 30g) setiap hari – disyorkan untuk bermula dengan 1 sudu setiap hari dan meningkatkan secara beransur. Produk FibreMax New Image juga boleh dicampur dengan minuman Slim Diet II (½ – 1 sudu setiap campuran) atau ditambah dalam makanan untuk keberkesanan tambahan.

Program pengurusan berat badan mengambil masa dan berkesan dengan komitmen peribadi, dan juga memerlukan pemakanan, senaman dan perubahan gaya hidup. Sila berhubung dengan profesional kesihatan anda untuk nasihat. Sentiasa baca label dan gunakan seperti yang diarahkan.

PEMBELIAN FIBREMAX

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk FibreMax atau Alpha Lipid, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami yang juga merupakan agen berdaftar bagi produk tersebut, anda boleh menghubungi kami melalui:

017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272

Leave a Reply

%d bloggers like this: