Cara Penyediaan Aura White Beauty Collagen

Cara Penyediaan Aura White Beauty Collagen

Produk Aura White boleh di beli dengan harga RM150 bagi setiap 500GM/Jar (Semenanjung) dan RM155 bagi setiap 500GM/Jar (Sabah dan Sarawak) Harga termasuk Kos Penghantaran ke Semenanjung, Sabah dan Sarawak beserta Shaker dengan setiap pembelian. Hubungi/SMS/WhatsApp – 012 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.

Cara Pengambilan Produk Aura White Beauty

Apa yang anda perlu tahu ialah Aura White Beauty Collagen di reka dengan kandungan untuk membantu anda. Mengamalkan ia secara berterusan akan membuat anda mendapatkan kecantikan kulit yang anda idam-idamkan.

Baca juga: Kelebihan Produk Aura White Beauty

Jadi untuk mengamalkan produk ini adalah amat mudah, apa yang anda perlu lakukan ialah:

  • Masukkan 2 scoop Aura White Collagen ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati.
  • Tidak perlu air panas. Untuk mengambil Aura White Beauty, anda hanya perlu bancuh 2 scoop Aura White dengan menggunakan air mineral atau air sejuk yang sudah dimasak.
  • Pengambilan yang fleksibel, hanya perlu mengamalkan pengambilan Aura White Beauty sebanyak 2 kali sehari. Iaitu mengambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sahaja(2 jam selepas makan). Untuk keberkesanan, pastikan anda mengikut tip mudah dan disyorkan ini.
  • Elakkan minuman yang berkafein tinggi seperti kopi, nescafe, teh dan sebagainya. Ini adalah kerana kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kesihatan kulit.
  • Air sangat bagus untuk kulit dan badan. Sebaik-baiknya minum air masak atau mineral sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari agar kadar serapan cepat, berkesan dan bertindak pantas. Ketahui juga sekiranya badan anda mendapat air yang secukupnya atau tidak.
  • Pada anda yang mengidap penyakit seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung. Aura White Beauty selamat digunakan. Ianya berasaskan minuman bernutrisi bebas gula dan bebas pengawet.
  • Pengambilan Aura White Beauty yang konsisten adalah 2 kali sehari. Disamping itu penjagaan makananan juga perlu untuk kekal sihat. Sekiranya anda amalkan, kesannya akan terserlah pada kulit nampak lebih halus, cerah dan gebu dalam tempoh 2 minggu sahaja.

Berapakah Harga Aura White Beauty

Beli Produk Aura White Beauty Murah? Harga Produk Aura White Beauty Murah? Bagaimana Hendak Membeli Produk Produk Aura White Beauty Murah? Jika itu soalan atau pencarian anda, maka mahu saya ingatkan bahawa TIADA promosi harga atau diskaun bagi produk Produk Aura White Beauty.

Namun anda boleh dapatkan produk ini dari pihak kami dengan harga berikut bagi jualan di Semenanjung, Sabah dan Sarawak. Harga termasuk dengan kos pos.

Produk Aura White boleh dibeli dengan harga RM150 bagi setiap 500GM/Jar (Semenanjung) dan RM155 bagi setiap 500GM/Jar (Sabah dan Sarawak)

Perhatian: Beli produk Aura White dari pihak kami dan dapatkan shaker secara percuma sementara stok masih ada.

Bagaimana Membeli Produk Aura White Beauty

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan dan mencuba Aura White Beauty, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami. Kami antara pengedar Aura White Beauty yang bergerak aktif memasarkan produk kecantikan ini.

Anda boleh menghubungi kami sama ada melalui telefon atau SMS ke 013 5995646 atau terus dengan meninggalkan komen di ruangan yang disediakan di bawah.

Dapatkan Produk Aura White Dari Pengedar Yang Sah

Untuk makluman semua, pihak kami antara pengedar sah produk Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen. Setiap produk yang dipesan melalui pihak akan diperiksa terlebih dahulu, dibungkus dengan baik sama ada diletakkan di dalam kotak atau dibalut dengan bubble wrap sebelum di pos. Jadi sekiranya anda membeli produk Aura White melalui pihak kami, anda tidak perlu ragu-ragu.

Hubungi kami sekarang…

013 5995 646 (SMS/WHATSAPP)
011 3350 9271 (SMS/CALL)
Suziela – Agen Sah

One Response

  1. shikin

Leave a Reply

%d bloggers like this: