Bagaimana Alpha Lipid SD2 Dapat Membantu Anda

 

alpha lipid sd2

Bagaimana Alpha Lipid SD 2 Dapat Membantu Anda? Sebenarnya itu bukan persoalannya, namun terbaik anda bertanya kepada diri anda apa yang anda boleh lakukan untuk membantu diri anda agar kekal langsing, sihat dan mempunyai bentuk badan yang anda ingin-inginkan.

Jika anda ingin mencari jawapan kepada permasalahan berat badan anda, pastikan anda menghabiskan artikel ini yang cuba menjawab bagaimana Alpha Lipid SD 2 dapat membantu anda.

Sebelum ke tajuk utama, pastikan anda membaca artikel menarik berikut untuk diet sihat anda seharian – 23 Tips Menurunkan Berat Badan, Selamatkah Diet High Protein dan Selamatkah Program SDII.

Kegemukan tidak bertujuan menjadi satu beban kepada manusia. Ia adalah hasil gaya hidup yang tidak seimbang. Manusia pada asalnya menggunakan keupayaan asas mereka untuk menyimpan makanan lebihan dalam masa yang sama menjadi gemuk, akan digunakan semasa kekurangan makanan. Walaubagaimanapun, dengan kehidupan yang lebih ringkas dan lebihan kalori dalam pemakanan hari ini, jumlah kegemukan menjadi meluas. Rancangan Pengurusan Berat Badan New Image berjalan dengan harmoni dengan alam semula jadi.

Ya produk perlangsingan Alpha Lipid SD 2 cuba membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna bukan sahaja melalui produk perlangsingannya iaitu Alpha Lipid SD 2, lebih dari itu ia akan membimbing dan membantu anda mendapatkan bentuk berat ideal anda melalui khidmat permakanan sihat.

BAGAIMANA BADAN ANDA BEKERJA?

Badan mempunyai program secara semula jadi penambahan berat badan yang sepatutnya sistem terancang / kehilangan. Contohnya – jika anda makan lebih kalori berbanding anda membakar untuk tenaga, anda boleh menjadi gemuk. Ia adalah penting untuk memahami bahawa metabolisma setiap orang adalah berlainan. Ini dikira pada sesetengah orang yang makan sedikit, tetapi berat badan bertambah, manakala orang lain yang makan banyak dan kekal kurus dan ramping.

Prinsip program Slim Diet adalah untuk kehilangan berat badan secara semula jadi melalui sistem mengawal pengambilan karbohidrat harian anda. Ia sebenarnya hanya system pengunduran penambahan berat badan – jika anda kurang makan karbohidrat daripada anda memerlukan tenaga, lemak tersimpan di badan anda akan terbakar untuk memberi badan anda keperluan tenaga. Ia adalah kerana penting untuk membuat catatan dengan cermat untuk semua karbohidrat harian yang diambil. Salah satu kunci utama program kami adalan memperkenalkan kepada anda tentang Tahap Karbohidrat kritikal anda.

Ingat: Terbaik anda temui pakar pemakanan atau pihat terlatih untuk mendapatkan maklumat terkini sebelum anda mula mengamalkan diet protein.

KETOSIS

Pengambilan karbohidrat adalah terkawal supaya apabila paras gula dalam darah berkurangan, badan anda akan bertukar kepada pembakaran lemak untuk tenaga dan menghasilkan ketosis. Bentuk ketosis ini adalah hypoglycaemic ketosis yang sangat berbeza daripada hyperglycaemic ketosis berlaku dengan kencing manis.

Ketosis adalah proses semula jadi membakar lemak untuk tenaga. Semua hidupan mempunyai tanggungjawab. Semasa kelahiran kita dilahirkan berwarna merah jambu. Bayi kehilangan sedikit berat badan selama beberapa hari pertama dan kebanyakan daripada ini merupakan proses pembakaran lemak yang membekalkan tenaga yang diperlukan sehingga sistem penghadamannya berfungsi sepenuhnya.

ALPHA LIPID SD2 TURUT DIKENALI DENGAN UDII DAN SDII

Menggunakan ketosis untuk menghilangkan berat badan terdapat beberapa kelebihan:

 1. Kehilangan berat dengan cepat – 250g – 500g minimum setiap hari (lebih dalam minggu pertama) yang setanding dengan yang dicapai semasa puasa lengkap.
 2. Peningkatan tenaga – Membakar 500g lemak akan mengeluarkan 3,600 kalori tenaga
 3. Peningkatan kapasiti mental – Ketones apabila digunakan seperti satu bahan api untuk otak, boleh meningkatkan tumpuan dan kapasiti ingatan.
 4. Imbangan cecair – Diet kalori rendah biasanya tidak mempunyai kapasiti untuk menghasilkan penahanan bendalir, terutamanya dengan orang yang sangat gemuk. Diet Protein-Sparing Modified Fast adalah baki-baki cecair badan.

Dari hari ke-2 bermulanya Pengurusan Berat Badan, hendaklah membuat pemeriksaan air kencing dengan Uriscan. Bacaannya seharusnya berwarna merah jambu (paling rendah atau kecil) untuk keputusan terbaik. Ia patut mencapai 48 jam. Air kencing adalah perkara pertama yang mesti diperiksa di waktu pagi.

Periksa sebelum minum petang untuk minggu yang pertama. Jika bacaan ketosis adalah tinggi (besar atau paling tinggi), anda sama ada tidak minum air yang secukupnya atau perlu untuk meningkatkan kadar pengambilan karbohidrat. Jika bacaan ketosis terlalu rendah (nil) anda mempunyaimkarbohidrat yang secukupnya

Jika anda skala adalah naik lebih tinggi, badan anda boleh bertoleransi sedikit lagi karbohidrat. Meningkatkan pengambilan anda dengan perlahan, menguji air kencing anda setiap hari, sehingga anda mencari Critical Carbohydrate Level peribadi (CCL.) anda sendiri.

Untuk beberapa hari pertama diet, teruskan pengambilan karbohidrat anda yang paling minimum supaya anda akan mendapat ketosis dengan cepat. Sekali badan anda mendapat ketoses selama seminggu, anda mampu untuk membuat eksperiment dan mencari critical carbohydrate level (C.C.L.) anda sendiri.

Ingat: Terbaik anda temui pakar pemakanan atau pihat terlatih untuk mendapatkan maklumat terkini sebelum anda mula mengamalkan diet harian anda. Termasuk sebelum anda mengamalkan diet Alpha Lipid SD 2.

TIGA PRINSIP PENURUNAN BERAT BADAN

 1. BERSENAM
 2. PENGURANGAN PENGAMBILAN KALORI
 3. PENGURANGAN PENGAMBILAN KARBOHIDRAT

KELEBIHAN SLIM DIET SD2

 1. Ia secara keseluruhannya adalah semula jadi, selamat, berkesan dan kos efektif.
 2. Ia tiada usaha menahan kelaparan dan jumlah pemakanan yang memuaskan dilakukan seharian.
 3. Anda dapat mengukur, dengan cara ujian mudah, sama ada anda membakar lemak atau tidak.
 4. Kamu hanya hilang lemak, bukan tisu badan (selagi dalam diet kalori), mengekalkan otot yang bagus dan kecerahan kulit.
 5. Penyahtoksikan dan pembersihan sistem badan anda secara automatik.
 6. Tawaran merancang dorongan yang bagus, kerana kehilangan berat badan adalah lebih berkesan daripada mana-mana program lain berdasarkan kalori atau prinsip senaman.
 7. Pengenalpastian kadar metabolisme badan anda (tahap karbohidrat kritikal).
 8. Satu sistem sokongan yang sangat berkesan.
 9. Menubuhkan asas dan pengetahuan bagi mengekalkan kawalan berat badan selama-lamanya.
 10. Lebih tenaga dengan tiada diet atau kesan sampingan.

PERATURAN PENTING DIET SD2

 1. Goncang Slim Diet anda sebelum buka. (Beberapa nutrien khusus kepada penyelesaian semasa penggunaan)
 2. Anda mesti mencampurkan dua sudu formula 8oz (250m1) secawan atau lebih air empat kali sehari. (Sudu plastic disediakan bagi setiap tabung).
 3. Makan hanya dari senarai makanan. Jika ianya tiada dalam senarai anda tidak boleh memakannya! Makanan ini perlu dipilih dengan berhati-hati untuk memastikan maksimum dan penurunan berat badan yang efisien.
 4. Anda mesti mengambil 2-4 protein makanan setiap hari dengan sayuran (mentah atau masak) daripada senarai makanan.
 5. Anda mesti mempunyai minimum 20 gram carbohidrat daripada senarai makanan itu, tetapi anda mesti tidak melebihi 35 gram.
 6. Anda mesti menjumlahkan sebanyak dua sudu pencuci mulut tekanan minyak SEJUK dan satu sudu pencuci mulut cuka sidar sehari.

Catatan: Ia adalah sangat penting untuk mengambil sedikit minyak dalam diet untuk memastikan pusingan nutrien anda sempurna dalam bentuk Penting Asid Lemak dan juga untuk memudahkan penyerapan bagi vitamin-vitamin lemak larut dalam formula.

 1. Season makanan anda dengan Lite Seasoner (untuk kalium tambahan dan natrium).
 2. Minum dua liter air sehari.
 3. Senaman secara berterusan selama 30 minit sehari.
 4. Periksa Tahap Kritikal Karbohidrat anda dengan Uriscan setiap hari.
 5. Jika anda mempunyai masalah dengan kejanggalan usus ambil 1 – 4 sudu Fibre Supplement atau FibreMax harian – 1 skop setiap campuran Slim Diet.
 6. Kami mencadangkan pengambilan New Image RDA vitamin seimbang dan pil-pil mineral manakala pada program pengurangan berat badan anda sebagai sokongan tambahan.
 7. Setelah berat badan yang anda mahu dicapai, tukar kepada Slim Diet 3 program penyenggaraan untuk 30 – 90 hari sehingga metabolisme anda telah menyelaraskan untuk imej baru anda.
 8. Yang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya – jangan menipu diri anda!

HUBUNGI AGEN SAH SD2 UNTUK MENEMPAH

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai Alpha Lipid SD2, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami yang juga merupakan agen berdaftar bagi produk tersebut, anda boleh menghubungi kami melalui:

 017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272

Leave a Reply

%d bloggers like this: