Aura White Beauty Tiruan: Berhati-hati Dengan Produk Aura White Tiruan

Aura White Beauty Collagen 900000mg

[box_tip]Terbaru: Dapatkan Aura White Beauty 900000mg di sini[/box_tip]

[box_info]Tujuan utama kami menulis artikel ini hanya untuk memastikan anda tidak tertipu dengan membeli Aura White Beauty yang ditawarkan terlalu murah di pasaran, biar harga yang anda beli munasabah.[/box_info]

Kepada pengguna Aura White Beauty di luar sana, sila berhati-hati dengan produk Aura White Beauty Tiruan. Ya, ini ingatan pihak kami kepada pembeli dan bakal pembeli, sila berhati-hati dengan produk tiruan.

Baca juga: Cara Penyediaan Aura White Collagen

Saya ingin kongsikan sedikit maklumat produk tiruan Aura White Beauty dengan anda, bakal pengguna atau pengguna produk ini. Ingat kehebatan produk ini telah membuka ruang kepada pihak yang bertanggungjawab untuk mendapatkan keuntungan mudah dengan menjual produk tiruan.

Produk Aura White Beauty Tiruan – Berhati-hati

Agak menarik apabila rakan saya (Suziela) di hubungi oleh salah seorang pembeli produk kami dan bertanyakan mengapa produk Aura White yang di beli dari pihak kami mempunyai rasa yang berlainan dari produk Aura White yang beliau beli sebelum ini (pembeli ini membeli dari rakannya).

Menurut pembeli tersebut, produk Aura White yang beliau cuba sebelum ini berperisa ANGGUR. Mendengar cerita tersebut kami juga turut terkejut dan saya ingin mengambil kesempatan ini untuk membetulkan beberapa perkara dan berkongsi sedikit informasi dengan anda.

Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Produk Aura White Tulen

 1. Pertama, produk Aura White tulen tidak mempunyai perisa ANGGUR atau berperisa ANGGUR. Aura White hanya berperisa Lemon Berry, sama sekali jauh dari perisa Anggur.
 2. Kedua, tiada bahan seperti Anggur dalam pembuatan Aura White, pastikan anda merujuk deskripsi produk.
 3. Ketiga, setiap penghantaran Aura White yang di beli dari pihak kami dilakukan oleh pihak Stokis Aura White Negeri jadi tidak mungkin akan berlaku penipuan di sini.
 4. Keempat, rupa bentuk Shaker berlainan dari apa yang anda dapat sebelum ini. Rupa bentuk Shaker yang berlainan bukan satu masalah ini kerana Shaker dikeluarkan dari pihak syarikat. Pihak kami akan menghantar apa yang diberikan oleh pihak syarikat kepada pihak kami. Jadi kalau wujud perbezaan Shaker bukan satu masalah besar yang penting anda mendapat produk Aura White yang sebenarnya.
 5. Kelima, pastikan Harga Aura White Beauty yang anda beli adalah munasabah. Berikut merupakan senarai harga bagi pembelian peribadi atau sekiranya anda ingin menjadi stokis/penjual produk ini. Usah percaya harga yang ditawarkan terlalu murah.
Harga Tetap Aura White Beauty (Pembelian 10 Jar ke Bawah)
[box_tip]Produk Aura White boleh di beli dengan harga RM150 bagi setiap 500GM/Jar (Semenanjung) dan RM155 bagi setiap 500GM/Jar (Sabah dan Sarawak) Harga termasuk Kos Penghantaran ke Semenanjung, Sabah dan Sarawak beserta Shaker dengan setiap pembelian. SMS/WhatsApp – 013 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.[/box_tip]
Harga Aura White Beauty (Pembelian 10 Jar ke Atas)
[box_alert]Produk Aura White boleh di beli dengan harga RM100 bagi setiap 500GM/Jar (Semenanjung) dan RM105 bagi setiap 500GM/Jar (Sabah dan Sarawak) Harga tidak termasuk Kos Penghantaran ke Semenanjung, Sabah dan Sarawak. Setiap pembelian akan disertakan dengan Shaker dan flyer untuk promosi. SMS/WhatsApp – 013 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.[/box_alert]
Harga Aura White Beauty (Mini Stokis)
[box_error]Hubungi/SMS/WhatsApp – 013 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.[/box_error]

Laksanakan Tugas Anda Sebagai Pembeli

Aura White Beauty Tiruan

Kepada pengguna yang dikasihi, berwaspadalah terhadap kewujudan produk tiruan kepada Aura White Beauty Collagen yang telah menjadi lambakan di pasaran. Sebelum membuat pembelian, pastikan jenama, rupa bentuk dan harga adalah sama dengan apa yang ditetapkan oleh pihak syarikat.

Jangan biarkan pihak yang tidak bertanggungjawab ini mengambil kesempatan di atas populariti produk-produk tersebut.

Kami menasihatkan kepada para pengguna agar tidak mudah terpedaya dengan produk Aura White murah yang anda temui di pasaran hanya atas dasar ingin berjimat dan bersorak ria membeli barangan murah, sedangkan apa yang anda beli berkemungkinan barangan tiruan.

Periksalah kesahihannya terlebih dahulu. Jangan biarkan diri anda dan keluarga dijadikan sebagai ‘spesimen ujikaji’ hanya kerana terpesona kepada testimoni dan dakwaan serta konsep pemasarannya.”

Jika anda terserempak atau bertemu dengan penjual yang menjual harga yang tidak masuk akal dan munasabah iaitu di bawah RM150. Terbaik anda elakkan, berkemungkinan besar produk tersebut merupakan produk tiruan.

Keburukan Produk Aura White Beauty Tiruan

Produk tiruan sama sekali sukar untuk dikesan oleh pandangan mata kasar kita. Oleh itu adalah dinasihatkan anda untuk membeli dan mendapatkan produk Aura White Beauty yang tulen dari pengedar sah.

Baca lanjut: Kelebihan Aura White Beauty

Jadi apa keburukan produk Aura White Beauty Tiruan. Jawapannya mudah produk tiruan mempunyai pelbagai keburukan, apa yang saya boleh catatkan sebagai keburukan produk Aura White Beauty Tiruan seperti dibawah:

 • Memudaratkan kesihatan
 • Mempunyai kesan buruk ke atas kesihatan
 • Mmpunyai kesan buruk sampingan ke atas penyakit atau kesihatan sedia ada anda
 • Tidak mendapat kesan yang anda harapkan.
 • Risiko penyakit.

Akhir kata, jangan kerana hanya anda mahu berjimat anda meletakkan kesihatan anda dalam risiko dengan mengambil barangan tiruan. Hanya atas alasan ingin mendapatkan produk Aura White Beauty murah anda telah terpedaya, lebih buruk kesihatan anda terjejas.

48 Comments

 1. d i L a
  • SlimDiet
   • d i L a
 2. yana
 3. ain
 4. iza
 5. nurul yueyue
 6. amerra
  • Haifahalim
 7. LittleKeirah
 8. JaJa
 9. Fira
 10. myra
 11. Ruru
 12. moshi
 13. waheda
 14. kintan
 15. sayang kakak
 16. nadya
 17. farmiza
  • Oya
 18. nurhuda
 19. nazira
 20. tina
 21. ti
 22. Rosmaniza bt. Mahalim
 23. shanas
 24. miya
 25. Hawa
  • dorg
 26. mamitonadia
 27. syuhadah
 28. aza
 29. Ika
 30. anna
 31. ella
 32. nur
 33. mmax
 34. fazzycrazy
 35. lieya
 36. azida
 37. noorhafiza
 38. farah nie
 39. Enna

Leave a Reply

%d bloggers like this: