Tips. Diet Sihat. Produk dan Pemakanan

 


Aura White Beauty Tiruan: Berhati-hati Dengan Produk Aura White Tiruan

48
Posted March 30, 2013 by SlimDiet in Aura White Beauty

Aura White Beauty Collagen 900000mg

Tujuan utama kami menulis artikel ini hanya untuk memastikan anda tidak tertipu dengan membeli Aura White Beauty yang ditawarkan terlalu murah di pasaran, biar harga yang anda beli munasabah.

Kepada pengguna Aura White Beauty di luar sana, sila berhati-hati dengan produk Aura White Beauty Tiruan. Ya, ini ingatan pihak kami kepada pembeli dan bakal pembeli, sila berhati-hati dengan produk tiruan.

Baca juga: Cara Penyediaan Aura White Collagen

Saya ingin kongsikan sedikit maklumat produk tiruan Aura White Beauty dengan anda, bakal pengguna atau pengguna produk ini. Ingat kehebatan produk ini telah membuka ruang kepada pihak yang bertanggungjawab untuk mendapatkan keuntungan mudah dengan menjual produk tiruan.

Produk Aura White Beauty Tiruan – Berhati-hati

Agak menarik apabila rakan saya (Suziela) di hubungi oleh salah seorang pembeli produk kami dan bertanyakan mengapa produk Aura White yang di beli dari pihak kami mempunyai rasa yang berlainan dari produk Aura White yang beliau beli sebelum ini (pembeli ini membeli dari rakannya).

Menurut pembeli tersebut, produk Aura White yang beliau cuba sebelum ini berperisa ANGGUR. Mendengar cerita tersebut kami juga turut terkejut dan saya ingin mengambil kesempatan ini untuk membetulkan beberapa perkara dan berkongsi sedikit informasi dengan anda.

Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Produk Aura White Tulen

  1. Pertama, produk Aura White tulen tidak mempunyai perisa ANGGUR atau berperisa ANGGUR. Aura White hanya berperisa Lemon Berry, sama sekali jauh dari perisa Anggur.
  2. Kedua, tiada bahan seperti Anggur dalam pembuatan Aura White, pastikan anda merujuk deskripsi produk.
  3. Ketiga, setiap penghantaran Aura White yang di beli dari pihak kami dilakukan oleh pihak Stokis Aura White Negeri jadi tidak mungkin akan berlaku penipuan di sini.
  4. Keempat, rupa bentuk Shaker berlainan dari apa yang anda dapat sebelum ini. Rupa bentuk Shaker yang berlainan bukan satu masalah ini kerana Shaker dikeluarkan dari pihak syarikat. Pihak kami akan menghantar apa yang diberikan oleh pihak syarikat kepada pihak kami. Jadi kalau wujud perbezaan Shaker bukan satu masalah besar yang penting anda mendapat produk Aura White yang sebenarnya.
  5. Kelima, pastikan Harga Aura White Beauty yang anda beli adalah munasabah. Berikut merupakan senarai harga bagi pembelian peribadi atau sekiranya anda ingin menjadi stokis/penjual produk ini. Usah percaya harga yang ditawarkan terlalu murah.
Harga Tetap Aura White Beauty (Pembelian 10 Jar ke Bawah)
Produk Aura White boleh di beli dengan harga RM150 bagi setiap 500GM/Jar (Semenanjung) dan RM155 bagi setiap 500GM/Jar (Sabah dan Sarawak) Harga termasuk Kos Penghantaran ke Semenanjung, Sabah dan Sarawak beserta Shaker dengan setiap pembelian. SMS/WhatsApp – 013 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.
Harga Aura White Beauty (Pembelian 10 Jar ke Atas)
Produk Aura White boleh di beli dengan harga RM100 bagi setiap 500GM/Jar (Semenanjung) dan RM105 bagi setiap 500GM/Jar (Sabah dan Sarawak) Harga tidak termasuk Kos Penghantaran ke Semenanjung, Sabah dan Sarawak. Setiap pembelian akan disertakan dengan Shaker dan flyer untuk promosi. SMS/WhatsApp – 013 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.
Harga Aura White Beauty (Mini Stokis)
Hubungi/SMS/WhatsApp – 013 5995 646 untuk pertanyaan lanjut.

Laksanakan Tugas Anda Sebagai Pembeli

Aura White Beauty Tiruan

Kepada pengguna yang dikasihi, berwaspadalah terhadap kewujudan produk tiruan kepada Aura White Beauty Collagen yang telah menjadi lambakan di pasaran. Sebelum membuat pembelian, pastikan jenama, rupa bentuk dan harga adalah sama dengan apa yang ditetapkan oleh pihak syarikat.

Jangan biarkan pihak yang tidak bertanggungjawab ini mengambil kesempatan di atas populariti produk-produk tersebut.

Kami menasihatkan kepada para pengguna agar tidak mudah terpedaya dengan produk Aura White murah yang anda temui di pasaran hanya atas dasar ingin berjimat dan bersorak ria membeli barangan murah, sedangkan apa yang anda beli berkemungkinan barangan tiruan.

Periksalah kesahihannya terlebih dahulu. Jangan biarkan diri anda dan keluarga dijadikan sebagai ‘spesimen ujikaji’ hanya kerana terpesona kepada testimoni dan dakwaan serta konsep pemasarannya.”

Jika anda terserempak atau bertemu dengan penjual yang menjual harga yang tidak masuk akal dan munasabah iaitu di bawah RM150. Terbaik anda elakkan, berkemungkinan besar produk tersebut merupakan produk tiruan.

Keburukan Produk Aura White Beauty Tiruan

Produk tiruan sama sekali sukar untuk dikesan oleh pandangan mata kasar kita. Oleh itu adalah dinasihatkan anda untuk membeli dan mendapatkan produk Aura White Beauty yang tulen dari pengedar sah.

Baca lanjut: Kelebihan Aura White Beauty

Jadi apa keburukan produk Aura White Beauty Tiruan. Jawapannya mudah produk tiruan mempunyai pelbagai keburukan, apa yang saya boleh catatkan sebagai keburukan produk Aura White Beauty Tiruan seperti dibawah:

  • Memudaratkan kesihatan
  • Mempunyai kesan buruk ke atas kesihatan
  • Mmpunyai kesan buruk sampingan ke atas penyakit atau kesihatan sedia ada anda
  • Tidak mendapat kesan yang anda harapkan.
  • Risiko penyakit.

Akhir kata, jangan kerana hanya anda mahu berjimat anda meletakkan kesihatan anda dalam risiko dengan mengambil barangan tiruan. Hanya atas alasan ingin mendapatkan produk Aura White Beauty murah anda telah terpedaya, lebih buruk kesihatan anda terjejas.


About the Author

SlimDiet


48 Comments


  1.  
    d i L a

    bole gmbarkan rs lemon berry ni cmner? dier rs macam blackcurrant(air ribena) tu ke? ke macam limau2 skit…tq..




    •  
      SlimDiet

      Hi sis..rasa dia lebih kurang macam jus roselle (lebih kurang) ya…dia bukan rasa anggur…




      •  
        d i L a

        oohhh…ok…sbb actually tgh consume..so takot jugak TER beli yg tiruan..so far yg consume ni mmg x rs anggur la..thnx for de rply




  2.  
    yana

    nak tanya..sy ada jumpa satu page dkt fb yg jual aurawhite..tp xtau yg tu tulen atau tiruan..
    mereka jual rm150 utk sabah dan ada free shaker + free mask + sabun susu beras..mmg ada ka mcm tu?korg ada free mask jga?




  3.  
    ain

    nak tanya la aura white tiruan mcm mana erkk..!!
    sebab saya npak kawan saya dapt botol shaker colour pink
    adakah itu tiruan dan scoop die kecil




  4.  

    Kat jar tu ada tulis dietary supplement 100% natural blueberry flavor. So yg ni tiruan ke?




  5.  
    iza

    saya beli dapat bekas penutup warne purple??? 2 still dpt produk tg tulen ke???




  6.  
    nurul yueyue

    hi sis…i beli aura white dgn harga rm130 but rase die same mcm yg sis cakapkan tu ( lebih kurang jus roseller ) adalah i terbeli yg tiruan now?




  7.  
    amerra

    mula2 saya bli dekat orang lain rasa dia mcm berry n colour dia pun pekat.. skrg sy bli kat orang lain sy pun bancuh guna 2 scoop air smpai 120 saya rasa tawar sngat dan colour dia pun x pekat mcm jernih je… yang tu tiruan ke..?




  8.  

    Slm… Td ada survey aura white.. Dia bg rm125 400 g…. Before dis sy tgk yg 500 g jer… Ada gak ke yg 400 g… Org sabah yg jual, sy dok semenanjung… Siap free postage n 4 free gift..




  9.  


  10.  
    JaJa

    bole sy taw warna serbuk tu mcm mane? ade beze ke asli dan tiruan? coz sy tgh try skrg ni..tkot la kalo2 tiruan..




  11.  
    Fira

    Hi, nak tanya, ada buat dropship tak untuk produk ni?




  12.  
    myra

    hi…
    nak tnye law nti stop guna produk nie akan ade infek@kesan sampingan x??




  13.  
    Ruru

    Salam. Boleh kirim hantar ke luar negara tak? Kalo boleh, emel ke saya boleh?




  14.  
    moshi

    scoop dia ada beza bentuk k?




  15.  
    waheda

    Warna AuraWhite ni bila bancuh warna apa? Sy beli dengan harga RM 150 gak, jadi mungkin sukar nk kesan kalo ianya produk tiruan. Dah 2 mggu minum, tkde pape perubahan, malah, muka saya naik jerawat dengan banyaknya. Bila sy bancuh, warna nye jernih, tidak seperti dlam gambar. Please confirm. Sy dh risau ni.




  16.  
    kintan

    hi, saya bru minum aurawhite baru 3 hari then muka saya naik jerawat..normal kah ini?




  17.  
    sayang kakak

    nk Tanya..sy de amik aura white ni..dlm iklan 2 kata tiada kesan sampingan..tp nape dkt 2 mgu minum..semakin byk jerawat kecik yg keluar? pd ms yg sama sy de amik supplement yg lain ..S smile..produk SURECO..tp sy jarakkan pengambilan 3 jam..sy slalu minum kopi cenkudu SURECO….MOHON SGT PENCERAHAN




  18.  
    nadya

    mcm mne plak dgn harga yg diberikan dlm lingkungan rm120..dpt free shaker n free mask..




  19.  
    farmiza

    saya nk tanya dari segi war na bancuhan.sy bli dr 2 org pnjual yg berbeza.1st botol sy bncuh air mnjdi warna purlpe kladi dan rasanya tidak masam dan mempunyai serdak bji2…bla da hbis 1 btol sy bka yg ke 2..rsanya dan warna sgt berbza..rsanya msam dan warnanya sprti air ribena dan tidak mempunyai serdak2 spt yg pertama.jd tolong sy yg mna 1 produk yg asli. =(.




  20.  
    nurhuda

    Bagaimana nk beza kan atr yg tulen? Adakah saiz skop berbeza? Saya bru guna jar yg ke dua, apa yg peliknya skop d dlm jar pertama lebih kecil dr yg ke 2




  21.  

    salam… saya nak bertanya, saya ambil suntikan perancang keluarga (depo), boleh ker saya ambil produk ni?..
    sbb saya ade dpt info, kalau kite de ambil perancang keluarga, x akan ade effect ape2 pun walau pun kite dah cube produk ni brbulan2..
    boleh bagi penerangan?…




  22.  
    nazira

    aura white ni ada rasa hanyir tak ble minum?




  23.  
    tina

    mcmna dgn yg offer bg byk2 free gift tu.. tu ori gak ke? tak pasti mcmna rupa dia sbb org jual online kn..




  24.  

    Hadoi. Macam mana nak bezakan nih? saya beli daripada aurawhite.net. beli sekali 4 botol, memang dapat murah sikit, rm500 sekali beli. Huhuhuh tatau macam mana nak bezakan yang original ker teiruan ke sebab 1st time beli.




  25.  
    ti

    I nk tnya…ada perbezaan x antara ori n tiruan pada bahagian luar jar ???




  26.  
    Rosmaniza bt. Mahalim

    betul ke sekarang Aw dah ada new improvement 5X stemcell,net weight 900 000mg?dan ada juga saya pernah dgr pembeli terbeli AW yg xde perisa langsung n seller tu ckp kilang terlupa letak perisa benarkah terjadi perkara begitu kilang terlupa letak perisa?




  27.  
    shanas

    Saya bru beli aura white..just nk pastikan penutup bahagian dalam botol tu yg original warna apa ya? Putih jernih atau putih pekat mcm bekas tu jgk?tq




  28.  
    miya

    Nak tanye, serbuk die tu kaler ape erk? And lpas cmpur air tu jdi kaler mcm mne? Sbb yg sy bli ni kaler die kaler purple terang.




  29.  
    Hawa

    Salam kak.

    I beli ada rasa got anggur plus lemon. i minum and sedap. berkesan. beli the second time, tiba tiba rasa gula plain, colour warna putih. and i told the seller, dia kata mana ada sama aja. takde customer lain complaint. i showed him lama punya and baru punya.berbeza rasa and warna. and he said tak da tak da..sama aja.

    kak, what am i suppose to do? he sold the second one at RM 95.00. i rugi and he is not doing anything about the product tiruan.




    •  
      dorg

      yaya….my case same with u…botol pertama i minum, berkesan. but botol kedua, bau macam kapur, warna putih, apabila tuang ke dalam air dia terus tenggelam and jadi ketul-ketulan, sangat beza dengan botol pertama yang i mkn….n i minum 2hari je muka i naik macam nana kat tepi mulut…yang tu mesti tiruan 100%..i so sure..then apabila i call the stokis or distributor…they tolak responsibility…i pun tak tau nak buat macam mana…i beli 120rm…ada apa cadangan?




  30.  
    mamitonadia

    sah sya dah trbeli aura white palsu..shaker pn lain..patut la ltk 2 scoop pn nmpk lain..ceroiiiii je..mmg ada rsa anggur..beli rm 150 jgk..jaat btol la manusia niii…sy minum lak..dah la myusu bb..jd pape kt ank sy siap!!!!




  31.  
    syuhadah

    saya nak tanya..betol ke aura white dah ada packing 900mg n hrga die rm150?yg itu aura white ori or tiruan?
    sebab sy ade terbace kat fB..




  32.  
    aza

    Scoopnye ada d dlm jar ke.saya konfius kenapa dua sconp yg saya ambil dua kali sehari hanya tahan x sampai dua mgu,septtnya sebln.




  33.  
    Ika

    Hye sis, nk tanya sikit. Kalau scoop dia kecik, itu aurawhite tiruan ke? Sebab tgk dalam blog orang aurawhite.net scoop dia besar..




  34.  
    anna

    di gombak kat mana ada jual yer aurawhite??




  35.  
    ella

    i ade beli.. perisa anggur.. aura white 900000..




  36.  
    nur

    Sis,kt kdai2 kwasan sy,byk yg jual hrga rm135..tiruan ke?




  37.  
    mmax

    Maaf…mcm mana sbnarnye rs lemon berry & jus roselle tu? Klau yg rs mcm blackcurrent ribenna tu ori ke x? Mcm susah pula nak tau ori ke x melalui rd minuman tu..xde signal lain kr yg tnjukkan aurawhite x ori?




  38.  
    fazzycrazy

    ada peniaga jual 135, katanya ambil direct dari HQ..is that munasabah?




  39.  
    lieya

    hye.. sy bru bli aurawhite yg 900000mg.. knpe color air die kurang pekat berbanding sy beli.sblm nie 400000mg lbih pekat..ini menimbulkan was2 pd sye..adakah ia.tiruan?




  40.  
    azida

    nak tanya ada x stokis kat bangsar(di masjid abu bakar al-sidiq)..baru2 ni saya ada beli ubat kat situ n penjual itu suruh saya cuba aura white ni dengan harga rm100.00 je..adakah itu asli??..




  41.  
    noorhafiza

    Slm..kalo tulis blueberry flavor???sme ke ngn lemon berry 2…




  42.  
    farah nie

    sis..sy pnye ade logo aura white original..die mcm stiker . dlu beli yg kecik xad pulak mcm tu.. n yg bru ni bile sy shake dah xade buih byk mcm yg dlu.. ade org ckp makin byk buih mkin byk kndgn collagen..tp knp skrg pnye makin kurg?sy dh trbeli yg tiruan ke ye




  43.  
    Enna

    Kalau takda stiker hologram tu tiruan ka?





Leave a Reply

 
Maklumat Menarik Tips Sihat Alpha Lipid SD2
 
  • Alpha Lipid SD2 Sachet
  • Harga Alpha Lipid SD2 2013
  • Panduan Diet Bergambar Alpha Lipid SDII
  • Alpha Lipid SD2 Tiruan
  • Kelebihan Program Diet SD2 - Selamat dan Berkesan
  • alpha lipid sd2 - diet selamat dan berkesan
  • alpha lipid sd2 - produk sd2 terbaik
  • Alpha Lipid SD 2 Featured
 

%d bloggers like this: