Kelebihan Program Diet SD2 Berbanding Program Lain

Kelebihan Program Diet SD2 - Selamat dan Berkesan

Apakah Kelebihan Program Diet SD2 Berbanding Program Lain? Berikut antara set soalan yang seringkali diaju oleh teman rapat saya dan juga bakal pengguna Alpha Lipid SD2. Bukan hendak membuat perbandingan antara kelebihan program diet SD2 berbanding program pengurusan berat badan yang lain, namun apa yang saya kongsikan di bawah boleh dijadikan ukuran tentang keberkesanan program diet SD2.

Program diet SD2 merupakan program diet paling mudah, saya lebih gemar merujuk kepada program diet yang mengajar disiplin pengurusan diri dan pemakanan. Ya, jika anda mengamalkan program diet SD2, anda sebenarnya mengajar diri anda untuk mengawal corak pemakanan harian anda.

Dengan diet Alpha Lipid SD2, anda akan mula mengawal apa yang akan anda makan, apa yang hendak anda makan dan apa jenis makanan yang perlu anda ambil pada waktu tersebut. Jika dahulunya anda mengemari makanan ringan, dengan menjalani diet SD2, menu makanan ringan anda akan ditukar ke menu yang lebih sihat.

11 Kelebihan Program Diet SD2

Di bawah merupakan 11 Kelebihan Program Diet SD2 yang dapat saya kongsikan untuk anda. Pastikan anda habiskan artikel ini dan tinggalkan komen atau cadangan di ruang komen di bawah sekiranya anda mempunyai sesuatu untuk diperkatakan.

 1. Alpha Lipid SD2 selamat dan berkesan kerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (protien soya yang berkualiti tinggi) dan pembakaran lemak berlaku secara semulajadi tanpa anda sedari.
 2. Memegang rekod dunia penurunan berat badan sebanyak 64KG dalam masa 1 bulan.
 3. Program pelangsingan badan yang pertama yang mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.
 4. Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik sahaja, Slim Diet II telah berjaya menurunkan sebanyak 6000 tan lemak diseluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.
 5. Penurunan berat badan pada kadar 250g – 500g setiap hari.
 6. Pada setiap 500g lemak yang dibakar ditukar menjadi tenaga kepada 3000 kalori.
 7. Tiada masalah kulit kendur dan berkedut kerana berasaskan protien soya dan pemakanan protien yang cukup untuk menegangkan kulit dan nampak lebih muda.
 8. Tidak perlu berlapar, perlu makan 3 kali sehari dan boleh tambah jika merasa lapar. Oh ya, kenapa perlu berlapar untuk kurus atau diet.
 9. Membantu mengurangkan masalah kesihatan berkaitan obesiti seperti sakit lutut, darah tinggi, kencing manis dan strok.
 10. Menjimatkan (kos penurunan per kg lebih murah), mudah (satu jenis produk sahaja) dan terbukti berkesan.
 11. Tiada kesan sampingan seperti sakit perut atau kerap buang air besar. Kumuhan pembakaran lemak dibuang secara semulajadi dengan meminum banyak air.

Dapatkan Produk Alpha Lipid SDII Dari Kami

Pihak Slim Diet Net merupakan antara pengedar produk Alpha Lipid SD2 atau Slim Diet yang bergerak aktif dalam memberi panduan kepada wanita yang memerlukan khidmat penurunan berat badan secara sihat. Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan tempahan sila hubungi kami di bawah:

013 5995 646 (SMS/WHATSAPP)
011 3350 9271 (SMS/CALL)
Suziela – Agen Sah

Leave a Reply

%d bloggers like this: