Alpha Lipid SDII – Minuman Yang Perlu diamalkan Semasa Menjalani Program

Alpha Lipid SDII - Minuman Yang Perlu diamalkan Semasa Menjalani Program

[dropcap]AIR[/dropcap]

Boleh dikatakan nutrien yang paling penting dalam diet kita ialah Air. Air membentuk sekurang-kurangnya 60% daripada komposisi badan kita dalam masa yang sama ia merupakan cecair paling penting yang diperlukan oleh sesiapa sahaja yang mengamalkan program pengurusan badan Alpha Lipid SDII.

Semasa anda mengamalkan diet SDII anda amat digalakan meminum air yang secukupnya, bukan sahaja untuk tujuan diet namun untuk kebaikan tubuh badan anda secara keseluruhan. Apa yang perlu anda tahu ialah kehilangan hanya 2% daripada air dalam badan boleh mengurangkan tumpuan, fokus dan memperlahankan tindak balas anda.

Ketahui cara meminum Alpha Lipid SD2 yang terbaik dengan membaca artikel berikut.

[divider]Perubahan Proses Metabolik dan Pemecahan Lemak[divider]

Perubahan dalam proses metabolik dan pemecahan lemak yang tersimpan semasa Program Pengurusan Berat Slim Diet II meningkatkan keperluan air untuk kita.

Oleh itu, untuk mengelakkan badan anda dari dehidrasi, letih, kekurangan air dan risiko kesihatan yang lain, anda digalakkan untuk minum sekurang-kurangnya 2 liter air setiap hari.

Ia adalah penting untuk mengambil sekurang-kurangnya 2.0 liter air setiap hari semasa mengikuti Program Pengurusan Berat SD II, lebih jika anda bersenam atau berada pada cuaca yang panas.

Teh herba tanpa gula termasuk teh hijau boleh dikira sebagai sebahagian daripada jumlah pengambilan air anda.

[divider]Minuman Yang Perlu diamalkan Semasa Menjalani Program[divider]

  • AIR
  • Teh herba tanpa gula, teh hijau, pudina, liquorice (suatu jenis pemanis)
  • Air mineral
  • Air soda bercampur dengan sedikit lemon segar atau limau
  • KURANGKAN kopi – ia merangsang pelepasan insulin yang menggalakkan badan menyimpan lemak
  • Jika anda kerap meminum teh atau kopi, minumnya tanpa susu atau gula
  • Stevia atau Xylitol, tumbuhan semulajadi berasaskan pemanis berkalori rendah boleh digunakan dengan berhemat
  • ELAKKAN alkohol serta minuman ringan – ia tinggi dengan kandungan gula dan akan mengganggu ketosis
  • ELAKKAN minuman diet – mereka boleh merangsang selera makan, meningkatkan keinginan untuk karbohidrat dan merangsang insulin yang seterusnya menggalakkan penyimpanan lemak. Sebenarnya ini bukan minuman berdiet.

Adalah disyorkan anda mengamalkan meminum air putih (air suam) yang secukupnya untuk keperluan harian badan anda dan juga keperluan diet SDII anda. Gaya hidup dan pemakanan sihat akan menyumbang kepada kehidupan yang lebih baik walaupun jika anda tidak berada dalam program pengurusan badan Alpha Lipid SDII – AIR masih lagi penting untuk kehidupan seharian anda.

Dapatkan informasi menarik – Air Sejuk dan Kebaikan Air Suam.

[divider]Hubungi Kami untuk Maklumat Lanjut Alpha Lipid SDII[divider]

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai Alpha Lipid SDII atau menjana pendapatan dengan produk perlangsingan terbaik ini, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi kami.

[box_info]Anda boleh dapatkan maklumat lanjut serta informasi terkini mengenai produk Slim Diet II dan juga produk Alpha Lipid Slim Diet SD2 dengan menghubungi kami. Kami dari Slim Diet Net akan cuba untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna melalui khidmat nasihat dan juga memberi panduan perlangsingan melalui diet yang baik.[/box_info]
[box_tip]Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai Tips Diet, Informasi Kesihatan, Pemakanan sihat dan juga informasi terkini mengenai produk perlangsingan badan terkini, sila hubungi kami pihak Slim Diet Net di talian: 019 – 566 8484. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.[/box_tip]

Leave a Reply

%d bloggers like this: