Alpha Lipid SD2 Sachet – Pek Diet Mudah

Alpha Lipid SD2 Sachet

Kini Alpha Lipid SD2 Berwajah Baru – Dapatkan dalam Bentuk Sachet

Pihak Slim Diet Net merupakan antara pengedar produk Alpha Lipid SD2 atau Slim Diet yang bergerak aktif dalam memberi panduan kepada wanita yang memerlukan khidmat penurunan berat badan secara sihat. Untuk maklumat lanjut, pihak Slim Diet Net boleh dihubungi melalui beberapa cara, antaranya:

Untuk membeli dan mendapatkan produk Alpha Lipid SD2 Sachet terbaru anda boleh hubungi wakil jualan slimdietnet.com. Sila SMS/WhatApp 013 5995 646 (Suziela) sama ada untuk membuat pesanan dan mendapatkan informasi lanjut mengenai produk Alpha Lipid SD2 Sachet.

Alpha Lipid SD2 Sachet

Hasil dari sambutan dan kejayaan luar biasa terhadap produk pelangsingan terhebat ini, New Image International mengorak selangkah ke  hadapan dengan memberi suntikan dan wajah baru terhadap produk Alpha Lipid SD2.

Baru sahaja dilancarkan di Malaysia, Alpha Lipid SD2 Sachet merupakan langkah terbaik untuk memudahkan pengguna menggunakan produk ini dengan lebih teratur dan disiplin. Oleh itu, tiada lagi alasan untuk anda meninggalkan aturan diet bersama ALSD2 dengan pek diet mudah di bawa ini.

Apakah Alpha Lipid Slim Diet 2

ALSD2 adalah produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan mengandungi serat soya yang bergred tinggi, diperkayakan dengan asid amino, vitamin A,B,C,D dan E serta mineral.  Perlu anda ketahui bahawa ALSD2 bukan merupakan meal replacement sebaliknya ia merupakan meal supplement yang membantu anda untuk kurus dan sihat. Jadi anda tidak perlu berlapar dan meninggalkan rutin harian hanya untuk berdiet.

Kandungan Alpha Lipid SD2 Sachet

Berikut merupakan kandungan Alpha Lipid SD2 Sachet, berdasarkan kandungan dan berat per-sachet.

 • RM200 Sekotak
 • 28 sachet bagi setiap kotak
 • Berat setiap sachet ialah 15gm

Apakah perbezaan antara ALSD2 Sachet dengan tin???

Untuk pengetahuan, sebenarnya tiada perbezaan bagi kedua produk yang dikeluarkan oleh New Image. Sama ada dari segi rasa atau kandungan. Hanya mempunyai perbezaan dari bentuk bungkusan sahaja.

 • Rasa – Tiada Perubahan pada rasa
 • Kandungan nutrien – Tetap sama, tiada sebarang penambahan atau pengurangan dari segi kandungan nutrien di dalammnya

Kebaikan Alpha Lipid SD2 Sachet

Kebaikan ALSD2 seperti yang telah dibincangkan sebelum ini adalah untuk membantu dalam proses penurunan berat badan.  Oleh yang demikian ia di sebut sebagai  meal supplement.  Kali ini kita akan membincangkan tentang kebaikan ALSD2 dalam bentuk sachet pula.

 • Lebih Hygeine – ini kerana anda hanya perlu membuka sachet setiap kali anda ingin menikmatinya
 • Baik untuk mereka yang telah mendapat berat ideal dan memerlukan ALSD2 ini untuk masa-masa tertentu
 • Lebih Mudah di urus – mudah untuk di bawa kemana-mana, hanya masukkan ke dalam tas tangan atau kocek anda
 • Lebih Selamat –   Tiada lagi masalah tin kemek,
 • Tidak mudah berlaku kontaminasi berbanding dari dalam tin, misalnya percikan air atau tangan yang basah ketika memegang sudu boleh menyebabkan pencemaran yang kita sendiri tidak sedar
 • Lebih Efektif –  lebih tepat kuantiti pengambilannya berbanding menggunakan sudu, koyakkan sachet dan masukkan ke dalam 200ml air
 • Mudah untuk membuat budget – hanya kira bilangan sachet yang tinggal dan anda perlu membuat pembelian yang baru stok pun tidak akan terhenti

Cara Pengambilan

Masih lagi semudah 1,2,3 dan lebih mudah apabila anda mencuba Alpha Lipid SD2 Sachet. Berikut antara cara pengambilan SD2.

 1. Langkah 1 : Koyakkan sachet dan campurkan ke dalam 200/250ml air sejuk
 2. Langkah 2 : Campurkan ke dalam 200/250ml air sejuk
 3. Langkah 3 : Goncangkan dan minum

Awas: Jika Hendak Berdiet SD 2

 • Kurangkan makanan berlemak – tidak hanya ketika diet bersama ALSD2 tetapi amalkan juga dalam setiap sajian anda
 • Kurangkan Gula – menyumbang kepada penambahan berat badan, gula terselindung dalam makanan berkarbohidrat
 • IBU MENGANDUNG – anda tidak digalakkan untuk mengambil apa-apa produk pelansingan. Anda juga boleh rujuk panduan pemakanan ibu mengandung yang telah dibincangkan sebelum ini.

Untuk Membeli SD2 Sachet

Sila hubungi pihak slimdietnet.com untuk membeli dengan;

Sila SMS/WhatApp 013 5995 646 (Suziela) sama ada untuk membuat pesanan dan mendapatkan informasi lanjut mengenai produk Alpha Lipid SD2 Sachet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: