Tips. Diet Sihat. Produk dan Pemakanan

 


Alpha Lipid SD2 – Apakah SD2 dan Mengapa Pilih Diet Sihat Slim Diet 2

10
Posted September 14, 2012 by Suziela SlimDiet in Alpha Lipid Slim Diet II

Apa itu Alpha Lipid SD2? Dalam entri kali ini, pihak kami ingin memberi sedikit penerangan mengenai produk penurunan berat badan yang dikenali sebagai Alpha Lipid SD2 atau Alpha Lipid Slimdiet SD II. Maklumat lanjut mengenai Alpha Lipid SD2 seperti di bawah.

Apa Kata Anda Cuba: Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen 400000MG

 

Kecantikan dan Soal Berat Badan

 

malaysia negara gemuk
Apabila bercakap tentang kecantikan, bentuk tubuh badan, penjagaan diri dan apa sahaja topik yang berkaitan dengan kecantikan, ianya akan menarik minat kebanyakan kaum wanita. Terutamanya apabila membincangkan mengenai soal berat badan. Lemak berlebihan, gemuk, bentuk badan tiada “cutting” dan pelbagai lagi terma yang amat tidak digemari oleh wanita akan di sentuh.

Kadang-kala topik sebegini tidak digemari sebahagian dari kita, bagaikan satu sumpahan bagi yang berkali-kali gagal untuk menurunkan berat badan. Namun masalah kegemukan serta berat badan merupakan satu masalah serius, Malaysia sahaja mempunyai seramai 16.8 juta penduduk yang mengalami masalah berat badan.

Cuba anda bayangkan betapa seriusnya masalah ini yang berpunca dari gaya hidup dan pemakanan yang tidak sihat yang menyumbang kepada punca masalah ini. Mahu tidak mahu anda perlu lakukan sesuatu untuk mengatasi masalah ini.

Wanita amat menitik beratkan mengenai soal berat badan dan mereka akan berusaha untuk mengekalkan berat badan dalam usaha untuk menjaga penampilan diri dan kekal yakin. Maka untuk kekal cantik, mengekalkan bentuk badan dan untuk kekal “slim” mereka akan melakukan pelbagai aktiviti, sama ada bersenam, mengamalkan diet, mengamalkan pemakanan sihat dan mereka juga akan mencuba pelbagai produk penurunan berat badan. Sebolehnya untuk kekal cantik.

Pelbagai jenis produk pengurusan berat badan terdapat di pasaran dan anda telah pun mencuba sebahagian dari produk tersebut, namun hasilnya kurang memuaskan. Mungkin produk tersebut tidak berkesan atau cara anda berdiet salah. Pihak kami tidak ingin memberi pendapat mengapa anda gagal menurunkan berat badan, namun lebih tertarik untuk berkongsi kelebihan produk Alpha Lipid SD2 – iaitu satu produk pengurusan berat badan yang berjaya membantu ramai mendapatkan berat badan ideal.

 

Apakah Alpha Lipid SD2

 

Alpha Lipid SD2Alpha Lipid SD2 merupakan formula penurunan berat badan lengkap yang dicipta khusus untuk menurunkan berat badan tanpa perlu untuk berlapar. Dengan mengamalkan diet Alpha Lipid SD2, anda tidak perlu lagi berlapar hanya untuk kurus. Ini kerana produk Alpha Lipid SD2 tidak mengalakkan penggunanya “berdiet” sambil berlapar.

Secara asanya Slim Diet II merupakan satu produk hasil dari campuran protein soya dan fibre yang bertindak untuk membantu tubuh badan anda membakar lemak melalui proses semulajadi tanpa perlu untuk anda melakukan proses senaman berat (untuk membakar lemak).

Proses pembakaran lemak secara semulajadi ini akan menghasilkan ketones dalam badan yang akan digunakan sebagai tenaga untuk anda melakukan proses seharian anda.

Produk Alpha Lipid SD2 menjadi pilihan ramai wanita disebabkan oleh ianya mengabungkan campuran protein tambahan bersama dengan plan pengurusan makanan untuk membantu pengguna merendahkan pengambilan karbohidrat, mengurangkan aktiviti senaman berat bersama dalam satu pakej penurunan berat badan yang ideal.

Penggunaan produk SD2 secara berterusan akan menampakkan hasilnya dalam satu jangkamasa singkat. Sekiranya anda mengamalkan pengambilan Alpha Lipid SD2 bersama diet yang betul maka dalam jangka waktu 1 minggu kesan pengambilannya akan kelihatan. Berdasarkan testimoni pengguna kebanyakan dari mereka berjaya menurunkan berat badan sebanyak 3-5kg dalam seminggu.

 

Bagaimana Alpha Lipid Slimdiet II Boleh Membantu Anda

 

Apa yang anda perlu tahu ialah Alpha Lipid Slimdiet II di reka dengan kandungan untuk membantu mengimbangkan tekanan darah. Mengamalkan ia secara berterusan akan membuat anda rasa kurang lapar dan seterus dapat mengekalkan bentuk badan anda melalui regim senaman sihat.

Secara asasnya, konsep mudahnya ialah anda tidak perlu berlapar untuk kekal sihat dan cantik.

slim diet 2 atau alpha lipid II dietSatu campuran berkualiti tinggi yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Suplemen minuman Alpha Lipid Slimdiet II tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

Alpha Lipid Slimdiet II merupakan satu diet terbaik yang perlu diamalkan oleh anda kerana ia tidak hanya membantu anda mengurangkan berat badan malahan lebih dari itu ianya membekalkan protein dan tenaga yang diperlukan oleh badan anda.

 

Mengapa Anda Perlu Memilih Alpha Lipid Slimdiet 2

 

Produk Alpha Lipid SD2 merupakan pakej lengkap yang mempunyai kandungan yang tubuh badan anda perlukan untuk mempercepatkan dan membantu proses penurunan berat badan anda. Ianya efektif sekiranya diamalkan secara teratur dan mengikut program penurunan berat badan yang telah disyorkan.

Berdasarkan testimoni pengguna, ramai yang telah pun berjaya menurunkan berat badan dan mendapat bentuk tubuh badan yang mereka idamkan. Dengan hanya mengamalkan produk Alpha Lipid Slimdiet SD II.

Tiba masanya untuk melupakan diet lama anda dan menyertai beribu-ribu orang lain yang sedang menikmati penurunan berat badan yang sihat dengan Slim Diet.

 

Harga Alpha Lipid SD2

 

Beli Alpha Lipid SD2 Murah? Harga Alpha Lipid Murah? Bagaimana Hendak Membeli Produk Alpha Lipid Murah? Jika itu soalan atau pencarian anda, maka mahu saya ingatkan bahawa TIADA promosi harga atau diskaun bagi produk Alpha Lipid SD2. Ya, TIADA lagi produk Alpha Lipid SD2 yang ditawarkan secara murah dipasaran.

Peringatan saya kepada anda semua ialah harga tetap bagi setin produk Alpha Lipid SD2 adalah RM180 (harga bukan ahli) dan RM150 (harga ahli berdaftar). Anda nampak perbezaan RM30 disitu bagi harga Ahli dan Bukan Ahli, kalau diikutkan perbezaan harga RM30 adalah satu jumlah yang agak besar, jadi sekiranya anda benar-benar ingin mengamalkan produk ini, saya mencadangkan agar anda mendaftar sebagai Ahli. Keahlian seumur hidup hanya RM60 dan untuk setiap pembelian anda akan mendapat diskaun RM30 dan hanya perlu membayar RM150 sahaja untuk setiap tin yang dibeli. Selain itu, anda juga boleh menjana pendapatan dengan produk Alpha Lipid SD2, untuk lebih lanjut sila baca mengenai peluang perniagaan bersama produk SD2 dan tawaran dari pihak kami sebagai rakan niaga produk Alpha Lipid SD2.

 

Di mana Hendak Mendapatkan Alpha Lipid SD2

 

Pihak Slim Diet Net merupakan antara pengedar produk Alpha Lipid SD2 atau Slim Diet yang bergerak aktif dalam memberi panduan kepada wanita yang memerlukan khidmat penurunan berat badan secara sihat. Untuk maklumat lanjut, pihak Slim Diet Net boleh dihubungi melalui beberapa cara, antaranya:

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut serta informasi terkini mengenai produk Slim Diet II dan juga produk Diet SD2 dengan menghubungi kami. Kami dari Slim Diet Net akan cuba untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna melalui khidmat nasihat dan juga memberi panduan perlangsingan melalui diet yang baik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai Tips Diet, Informasi Kesihatan, Pemakanan sihat dan juga informasi terkini mengenai produk perlangsingan badan terkini, sila hubungi kami pihak Slim Diet Net di talian: 019 – 566 8484. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan. Kami mempunyai pelbagai cara untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna melalui tips-tips permakanan sihat kami.

About the Author

Suziela SlimDiet

Dalam zaman yang penuh dengan dugaan dan cabaran hidup, kewujudan blog ini adalah tepat pada masanya. Pihak kami akan berusaha untuk menyampaikan ilmu-ilmu yang boleh dimanfaatkan serta merta oleh pembaca, dan meningkatkan jenama serta kredibiliti dalam dunia online dari semasa ke semasa.

10 Comments


 1.  

  Rasa macam nak cuba lah Kak..
 2.  
  Bessy

  Salam

  Sila Pm saya harga Alpha Lipid SD2 dan bagaimana hendak membeli produk Alpha Lipid SD2 dari pihak puan. Terima Kasih
 3.  
  Duan

  Bagaimana mendapatkan Alpha Lipid SD2.
 4.  
  nieza roxy

  nak tanya betul ke ibu yang sedang meyusukan baby tak selamat minum alpha lipid sd2 ni,x paham lah ada kata boleh ada kata x boleh mane satu ye..
  •  
   SlimDiet

   Tidak digalakan untuk mengamalkan SD2 semasa anda mengandung, adalah lebih baik sekiranya anda mengamalkan meminum Alpha Lipid Lifeline, ia baik untuk kesihatan ibu dan juga bayi.
 5.  
  Yaya

  Ade tester set dulu tak kak. Kalau ade mane stokis yg terdekat dgn bandar baru bangi?
 6.  
  Juraihah Mairil

  Bagaimana caranya nak jadi ahli

Leave a Reply

 
Maklumat Menarik Tips Sihat Alpha Lipid SD2
 
 • Alpha Lipid SD2 Sachet
 • Harga Alpha Lipid SD2 2013
 • Panduan Diet Bergambar Alpha Lipid SDII
 • Alpha Lipid SD2 Tiruan
 • Kelebihan Program Diet SD2 - Selamat dan Berkesan
 • alpha lipid sd2 - diet selamat dan berkesan
 • alpha lipid sd2 - produk sd2 terbaik
 • Alpha Lipid SD 2 Featured
 

%d bloggers like this: