Alpha Lipid SD2 – Kurus Badan Tanpa Berlapar

Diet Sihat Alpha Lipid SD 2

ALPHA LIPID SD2 MEAL SUPPLEMENT POWDER

Alpha Lipid SD II

SD 2, Alpha Lipid Slim Diet 2, Alpha Lipid SD2, Alpha Lipid SD2 atau Alpha Lipid SD II – apa jua nama panggilan yang diberikan, ianya tetap merujuk kepada produk perlangsingan badan yang sama iaitu Susu Alpha Lipid SD2.

Jadi jika anda masih baru dan ingin mencuba produk ini, usah keliru dengan nama panggilannya. Namun apa yang penting anda mendapatkan Alpha Lipid SD 2 dari pendedar dan stokis yang sah.

Tahukah anda yang minuman perlangsingan sihat ini di cipta dengan bahan-bahan untuk menyokong keseimbangan gula darah, kekenyangan di antara waktu makan yang tetap dan jisim otot yang sihat.

Produk SDII juga membantu untuk mengekalkan berat badan yang sihat, sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang termasuk perubahan diet dan senaman.

Secara amnya, mengambil minuman perlangsingan ini bukan sahaja akan membantu diet anda malahan anda akan kekal lebih sihat.

BAGAIMANA DIET SD2 ALPHA LIPID BERMULA

Melalui Alpha Lipid SD2, diet anda bermula dengan satu campuran berkualiti tinggi Alpha Lipid SD2 yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral.

Suplemen minuman Alpha Lipid SD 2 atau SDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

Pengambilan Dos 15 g Alpha Lipid SD 2 atau 2 senduk minuman ini 4 kali sehari untuk sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, dan ‘supper’ akan memberi tenaga yang mencukupi untuk anda meneruskan aktiviti seharian anda. Setiap hidangan Alpha Lipid SD 2 perlu dicampurkan dengan 250ml air – goncang hingga sebati dan anda boleh menikmati hidangan diet berkesan tersebut seperti anda mengambil minuman seharian yang lain. Selain itu, Serbuk FibreMax juga boleh dicampur dengan Minuman Slim Diet II.

Di sesetengah negara, produk ini dikenali sebagai Ultra Diet 2. Produk ini adalah sebahagian daripada program pengurusan berat badan. Program pengurusan berat harus merangkumi nasihat profesional mengenai perubahan pemakanan, senaman dan gaya hidup. Ini bukan gantian hidangan dan nasihat yang wajar berdasarkan diet adalah penting. Program pengurusan berat badan mengambil masa dan lebih berkesan dengan komitmen peribadi.

Nota: Hubungi kami di 017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272 untuk konsultasi percuma dan menempah produk Alpha Lipid SD2

HARGA ALPHA LIPID SD2

Berikut merupakan harga jualan bagi setiap tin produk Alpha Lipid SD2, pastikan anda membeli dari ejen yang sah.

Harga Bukan Ahli: RM180 Setin – Ini merupakan harga jualan yang disyorkan.

Harga Ahli: RM150 – Apa kelebihan menjadi Pengedar produk Alpha Lipid SD2.

Pihak kami juga ada memberi penerangan lengkap mengenai produk Alpha Lipid SD2 yang dijual secara murah dipasaran, pastikan anda membaca mengenai Harga Alpha Lipid SDII 2012 untuk maklumat lanjut.

BAGAIMANA MEMBELI ALPHA LIPID SD2

alpha lipid sd2 - produk sd2 terbaik

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut serta informasi terkini mengenai Alpha Lipid SD2 – Kurus Badan Tanpa Berlapar dengan menghubungi kami. Kami dari Slim Diet Net akan cuba untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna melalui khidmat nasihat dan juga memberi panduan perlangsingan melalui diet yang baik.

Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai Tips Diet, Informasi Kesihatan, Pemakanan sihat dan juga informasi terkini mengenai produk perlangsingan badan terkini, sila hubungi kami pihak Slim Diet Net di talian: 017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272

Leave a Reply

%d bloggers like this: