Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

Alpha Lipid Lifeline

APAKAH ALPHA LIPID DAN KEBAIKANNYA

Alpha LipidTM
– the ultimate colostrum delivery system.

Doktor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti Lipid.

Alpha LipidTM Colostrum adalah colostrum gred tahap tertinggi dan paling banyak mengandungi imunoglobulin dan faktor-faktor pertumbuhan, berkubu dengan kompleks lipid dalam bentuk gangliosida dan fosfolipid.

Kesemua fosfolipid and gangliosida adalah penting dalam penggunaan akal fikiran dan pembangunan.

Gangliosida juga membantu melindungi perut daripada jangkitan dan penyakit. Gangliosida adalah komponen utama membran plasma pada semua sel manusia dan terutamanya dalam sistem saraf. Ia memainkan peranan penting dalam sel kepada pengiktirafan sel, pengisyaratan sel dan pertumbuhan sel.

Dalam Alpha LipidTM Colostrum, gangliosida adalah GD3. GD3 adalah mempengaruhi gangliosida dalam colostrum manusia. Gangliosids adalah kepentingan khas dalam perkembangan otak manusia sehingga mencapai umur lima tahun.

Kajian baru-baru ini mencadangkan gangliosida boleh terlibat dalam pengaktifan T-cells yang memainkan satu peranan utama dalam pertahanan badan pada pencerobohan pathogen. Fosfolipid membantu fungsi dalam otak bertambah, dan telah dikaitkan dengan ingatan yang kuat. Mereka telah juga telah menunjukkan peningkatan angin dan mengurangkan tanda-tanda tekanan.

Alpha Lipid Lifeline juga membantu mengurniakan dispersability tambahan dan perlindungan IgG (imunoglobulin) molekul. Alpha Lipid Lifeline adalah pelindungan berkesan dan pembawa yang penting kepada semua (dan rapuh) nutrien dalam colostrum. Ia jelas sekali meningkatkan keterbiosediaan untuk badan dalam perjalanan melalui saluran penghadaman dan asimilasi melalui lapisan berlendir.

ALPHA LIPID LIFELINE NEW IMAGE

Kolostrum Alpha Lipid Lifeline adalah kolostrum gred yang terbaik yang mengandungi kandungan immunoglobulin yang tinggi and faktor pertumbuhan, dikuatkan dengan lipid kompleks didalam bentuk gangliosides dan phospholipis untuk serapan kedalam tubuh yang cepat dan bekesan. Rumusan serbuk apabila dicampur dengan air akan menjadi minuman sarapan pagi keluarga unggul yang sihat.

Alpha Lipid Lifeline yang ditawarkan oleh pihak kami mempunyai maklumat permakanan seperti berikut;

  • Berat Bersih: 450g
  • Hidangan: 28 kali
  • Penggunaan: 1.5/2 skup di dalam 200/250 ml air

Produk ini amat sesuai untuk ibu mengandung dan juga wanita hamil. Ketahui juga tips pemakanan untuk wanita hamil dengan membaca artikel ini.

Nota: Hubungi kami di 017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272 untuk konsultasi percuma dan menempah produk Alpha Lipid SD2

SENARAI HARGA HARGA ALPHA LIPID LIFELINE

  • HARGA PASARAN 1 TIN: RM190 (SM) RM202 (SS)
  • HARGA AHLI 1 TIN : RM160 (SM) RM170(SS)
  • KOS PENGHANTARAN SETIN : RM10

BAGAIMANA MEMBELI ALPHA LIPID LIFELINE

Alpha Lipid Lifeline Review

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut serta informasi terkini mengenai Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia dengan menghubungi kami. Kami dari Slim Diet Net akan cuba untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan sempurna melalui khidmat nasihat dan juga memberi panduan perlangsingan melalui diet yang baik.

Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai Tips Diet, Informasi Kesihatan, Pemakanan sihat dan juga informasi terkini mengenai produk perlangsingan badan terkini, sila hubungi kami pihak Slim Diet Net di talian: 017 514 9994 atau WhatsApps pembelian di talian 011 3350 9272/011 3350 9272

One Response

  1. SlimDiet

Leave a Reply

%d bloggers like this: