10 Tips Utama Slim Diet

Kebaikan Diet Alpha Lipid SD2

10 Tips Utama Slim Diet

Tiada peraturan rumit untuk dituruti ketika mengambil Slim Diet. Cara makan Slim Diet II amat mudah namun anda perlu mengetahui 10 Tips Utama Slim Diet seperti berikut.

  1. Memilih makanan hanya daripada senarai makanan. Jika ia tiada dalam senarai anda tidak boleh makan. Ingat bahawa para saintis mengambil masa bertahun-tahun untuk memasukkan kesemua senarai itu jadi anda perlu menikmati pembuangan lemak secara pantas. (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  2. Mewujudkan hidangan yang menyediakan hanya 20 – 35g karbohidrat setiap hari atau mengikut menu-menu yang diberi. (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  3. Goncang Slim Diet sebelum buka. Satu sudu disediakan didalam boleh digunakan.
  4. Campurkan 2 sudu formula dalam 200ml / 250ml Digoncangkan dengan air sejuk empat kali sehari (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  5. Ianya penting untuk mendapatkan 4 sudu teh dari tekanan minyak sejuk dan dua sudu cuka sider harian. Ia boleh menggunakan satu sudu teh dalam penggoncang atau dalam sos salad.
  6. Bubur makanan anda dengan New Image Lite Salt (untuk lebihan potassium)
  7. Anda mesti minum sekurang-kurangnya 2 liter air setiap hari. (Air Sejuk)
  8. Mengurangkan / menghapuskan minuman kafein, i.e. teh, coklat dan kopi. Cafeine memperlahankan pembakaran lemak.
  9. Memeriksa kayu keton (Ketone Stick) harian anda bermula pada hari ke-3. (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  10. Bersenam selama 30 minit setiap hari. Berjalan dengan perlahan juga sudah memadai.

Masih Mencari Program Diet Paling Berkesan

 

Jika anda masih lagi mencari program diet paling berkesan atau anda ingin berdiet tanpa perlu berlapar. Pastikan anda mendapatkan produk informasi dan tips terkini perlangsingan badan serta diet sihat dari pihak kami Slim Diet Net. Kami juga mengesyorkan anda mendapatkan produk SD 2 Slim Diet, berikut merupakan cara paling mudah untuk anda mendapatkan produk SD 2.

Dapatkan Produk SD 2 – Hubungi Sekarang

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk perlangsingan badan kami sama ada produk FibreMax atau Alpha Lipid, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami yang juga merupakan agen berdaftar bagi produk yang kami iklankan atau review di sini, anda boleh menghubungi kami melalui:

013 5995 646 (SMS/WhatsApp)
011 3350 9271 (SMS/Call)

Leave a Reply

%d bloggers like this: